Underbara underbaraste är här

En underbar kvinna, bloggare och själ.. sitter just nu i vår lägenhet och avnjuter sällskapet av manshororna.

Det lever i det levande.

Igår var jag vacker. Imorgon är jag ful.

//Slampan

Fredagkväll och en tom lägenhet!

Så då var det fredag igen och här sitter man själv i lägenheten och undrar lite vad man ska ta sig till. Ensamheten är skrämmande. Då är det tur att det finns ett internet att göra absolut ingenting på, men ändå känna sig delaktig på något sätt.

Yelle är på kostert och slampan är ute och hänger på något rätt ställe med sina mediamedarbetare, Riche eller Soap eller vad det nu var?! Själv kanske jag ska repetera lite inför tentan i morgon, tentan som om jag klarar den kommer bli de billigaste poängen i mitt liv.

Har precis pratat med mitt X i en halvtimme om att det är dags att ta hand om vårt gemensamma skit i den gamla lägenheten. Det känns så, bajsig är vad den är, ingrodd och tråkig. Synd om henne som har tvingats bo där i vårt gamla liv i ett par månader. Det känns bra att prata med henne! Tror vårt uppbrott är ett föredöme.

Och så till frågan: vad fan ska du göra i politiken Landlord? Den får vara obesvarad för nu!

Landlord


Bakfylla, opponering, tentaplugg och bloggångest!

Massivt pluggmotstånd just nu. Tror det beror på en oväntad bakfylla i kombination med skoltrötthet och absurt tråkigt plugg. I morgon är det dags att lura systemet en smula, jag ska försöka ta en tenta som motsvarar en månads heltidstudier på två dagars hetsplugg. Det kan gå, med lite tur?

Vill helst av allt ligga i min säng med en vacker kvinna och kolla på film! Men jag tror jag får nöja mig med en tredje kopp kaffe, den ger också värme och närhet. Eller?

Har varit lite dålig på det här med bloggande senaste tiden, men ska bättra mig, helt klart. Har varken skrivit dagbok eller blogg tidigare vilket gör detta något skrämmande.

Landlord

En annan del av Stockholm

Hemma hos ManWhores luktar det fis från dåliga rör och kärlek från rum fulla av tvåsamhet och mystik. Landlord är tillbaka från sin resa och pillar sig i näsan bäst som Yell är ute och försöker göra stan osäker. Själv är jag lika nära mörkret som en liten flörtkula på väg in i ett barns mun.

Träffade min darling igår. Var väldigt mysigt. Kärlek är så enkel när man gör den enkel. I alla fall i sin temporäraste form.

//Slampan

Somnade ifrån min dejt igår

Igår var det så dags att somna ifrån en jättetrevlig dejt. Minuterna efter att jag sagt att jag absolut inte var trött och att jag minsann inte skulle somna på flera timmar till. Hmm... Ursch.. nu känner jag mig trög, dum och elak.

//Slampan

Ungefär såhär känner jag mig


I väntan på en dejt

Nu sitter jag åter här och väntar på en actual maybe. En helt jättekonstig företeelse som kanske inte alls slutar i någonting alls. En dejt, som kanske kommer, som blir bra, eller blir förfärlig. Det känns ungefär som att spela på lotto. Hur som helst.

Det är ett paradis att bo här med grabbarna. Tror jag börjar känna mig riktigt hemma nu efter att allt praktiskt med det gamla är klart.

För ett par dagar sedan var min drömkvinna över i lägenheten. Hon är helt fantastisk. Synd bara att hon e kär. Kärlek kan man ju inte rå på. Grr... och sen är jag nog inte kär... men attans... hon e helt perfekt.. om jag bedömer min smak objektivt...

Landlord e fortfarande bortrest. Längtar efter honom lite. Men jag och Yell tar det lugnt i Landlords frånvaro. Drevet är liksom borta lite grann. Pimpmaster Landlord e nog tillbaka snart dock.

Nu ska jag ut å slampa vidare.

//Slampan

Manshorornas attack

Nu var det så dags för att ha FF för första gången och jag sitter här på min sköra lilla stjärt och tänker på Landlord som rest iväg och lämnat mig ensam med Yell och dammet i trappen. Det ska vara borta tills Landlord kommer tillbaka. :)

Själv har jag planerat in två dejter och en jobbsejour med en av våra hustomtar. Ska bli kul.

Undra vad Yell har i bakfickan...

//Slampan

Kvällstid hos ManWhores

Det är alltid jag som går upp först och lägger mig sist. Det känns ganska så bra. Inte bara att vara insomniac, men också att ha lite ensamhet mitt i all tresamhet.

Och shit vad livet kan bli konstigt ibland. Efter en lång dag på jobbet, reflekterade jag över min senaste pirr-i-magen kontakt. Det funkar inte. Så jag sa bye bye... Men liksom allt annat som känns rätt men som är fel så är det bara att vända ryggen och gå där ifrån. Och ingen säger det ju bättre än Ben Harper.



//Slampan

RSS 2.0