Shit va najs att vara jag

Jag uthärdade en hel middag med mina vänner och en idiot. Det kändes skönt att stå där och le med glädje med mina kära sambosar och två av våra gemensamma vänner och på så sätt hålla borta den överhängande ondska som pulserade ut från mitt äckligaste av alla äckliga ex.

Så. Nu fick jag ur mig den biten också.

Middagen var trevlig. Jag åt som en gris och försvann därefter in i en koma, endast förtjänt att föregås av köttbullar, potatismos och tryffelsås. Karatespark vad gott det var.

Nu e det snart natt och jag ligger och msn-snackar med någon nippertippa från Övfre.. snobb och knobb..

//Slampan


14-årige Pete Doherty

Såg ett helt fantastiskt klipp med en ung Pete Doherty på Youtube. Det var visserligen ett tag sen men jag satte nyss på Shotters Nation i högtalarna och några låtar är helt fantastiska, bland annat Lost Art of Murder. Ung, vacker och oförstörd - vitsig och galen. Får mig att tänka på andra fantastiska britter som John Lennon och Morrissey.

Annars blir det mest Band of Horses just nu - sjukt bra. Rekommenderar starkt "Everything All the Time".

Ikväll blir det hemlagade köttbullar med hemlagat potatismos och en rödvinssås på svart-tryffelkräm. Detta av ingen speciell anledning - annat än att vi som vanligt får besök av trevliga människor, denna gång två nära och söta vänner.

Pete Doherty intervjuas av MTV:


/Yell

Livet nära inpå tretti

Jag är playad. För tusenfemtionde gången i rad. Men den här gången är jag nog med på noterna. Hon kom, hon såg, hon gjorde konstiga saker med mig. Avancerat. Har aldrig varit med om att jag så fullkomligt blivit upplåten till förlustande som med denna väldigt galna individ. Som att sätta sig i en berg och dalbana, säkerhetsannordningen fastnar, man hinner precis ångra sig, men kommer inte loss. Det kittlar i magen hela vägen från start till mål och det är lite läskigt under resans gång. Men vad ska man göra, man valde att åka med.

Idag städar jag som en tok. Det ska bli fint tills Yell och Landlord kommer hem. Ska gå å handla mat. Bekämpar min ångest med feng-shui. burr burr...

//Slampan


Tränad och redo för kalas

Hemkommen efter ett sjukt jobbigt träningspass med shootfighting, brottning, thai-boxning och bjj. MMA eller Mixed Martial Arts är samlingsnamnet för nyss nämnda stilar (ok, shootfighting är ju till viss del synonymt med MMA men det är petitesser i sammanhanget). Jag är sjukt trött bara - avsluta med ben och magträning efter att inte ha ätit något sen imorse gör ju sitt till.

/Yell

Galenskap och Curie

Wow, vilken underbar natt. Helt själv i lägenhetens övre del, liggandes på rygg, drömmandes bort. Har glömt min ena mobiltelefon där nere och vet att jag har typ två miljarder missade meddelanden i den telefonen. Burr... Vad händer idag egentligen? Funderar på att sätta mig på balkongen och skjunga för världen. Tror det låter och känns som en bra idé.

Vad ska du, vår käre läsare göra idag?

//Slampan


Theme song



//Landlord

Oskönt bakis

Inte helt oväntat blev det lite för mycket dricka och en alltför tidig morgon - främst tack vare att vi så generöst lät några tjejer sova över. Kanske inget att klaga över i och för sig, men det känns ändå lite segt just nu. Fick ett sent meddelande i natt vilket pekar mot att det blir utgång även idag vilket just nu känns väldigt avlägset. Jag skrev ju i mitt förra inlägg att jag skulle berätta om en omvälvande händelse men jag tror att jag får spara den till senare

/Yell

Landlord förstår inte någonting

Som svar på Landlords kommentar på mitt toalettinlägg.

Man kan väl inte sitta en timme på toa om man är otrygg??

//Slampan

Ett ragg på besök

Det känns som en helt rätt kväll att dra hem ett ragg. Hon sitter och fnissar några meter bort. Jag skriver på bloggen. Softish. Landlord lagar maten ikväll, sen ska han och Knightrider dra ut så jag får trevåningslyan för mig själv och dejten. Mums... här ska mysas :)

//Slampan

Hmmm....vin?!

Får man börja dricka vin kl 17? Tentan har nu skrivit sig själv och jag funderar på att laga lite mat till mig och mina sambos. Har varit mycket produktivt, städat toalett, sopat och handlat. Helt enkelt en storartad dag...eller? Har även konstaterat att Globen gör sig bra från våra fönster.

Tror nästan det blir vin snart....man kan ju inte laga mat utan vin...eller hur?

//Landlord






Tenta och tvätt!

Hur kan jag få min tenta att skriva klart sig själv?! En fråga som just nu upptar större delen av min vakna tid...faktiskt mycket mer än vad jag har lagt ned på att skriva.

Som vanligt när det är pluggdags är det väldigt kul med de där oerhört spännande hushållsuppgifterna. Idag tvätt!

En annan sak jag just nu funderar på är hur man kan rädda en övervattnad kaktus(typ)?! Det finns mycket viktiga frågor som kommer högt på dagordningen när tentor hägrar.

//Landlord

Sitter och skiter

Mina två sambos har nu kommit hem och jag själv tog med mig datorn in på toa för å bajsa. Det funkar mycket bättre än en tidning då jag slipper vända blad. Ibland tänker jag på livet. Ibland gör jag ingenting alls. Ibland föds jag som på nytt. Ibland...

//Slampan


Så det är här det börjar

Någon av oss föreslog en videofilmning av allt som kommer att hända i den här lägenheten under de närmaste fyra åren. Med viss risk för att verka schizofren så tror jag faktiskt att det var jag själv som föreslog det.. Det skall tilläggas att jag också var snabb att avstyra det hela. Hursomhelst så är jag helt övertygad om att denna första vecka, frånsett den relativt galna nivå som den redan låg på, bara är början. Nästa gång skall jag berätta om mitt första möte med dekadance och oss - den dekadenta generationen.

//Yell

Ensam hemma

Shit, jag är ensam hemma. Det är lite mörkt och jag känner mig lite rädd. Mina två Man Whore sambos har inte kommit hem ännu. Lägenheten ekar och livet känns sådär créme-fraiche... om ni förstår vad jag menar...

Vi hade 90's grej i helgen.. soft va det..

//Slampan

Liljan Man Whores

Dags för första inlägget i Liljan Man Whores historia.

En unik chans för dig att följa tre mäns öde, i en helt sjuk lägenhet, någonstans i Stockholm.

180 kvm, tre våningar, tre individer.

Inga kameror, bara bloggen.

//Slampan

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0